Concerten

 

Canto geeft één keer in de twee jaar een groot concert en elk jaar zijn er tussentijdse - kleinere - optredens, bijvoorbeeld tijdens de Kunstroute of de opening van de Waterberging. Bovendien verleent Canto jaarlijks haar medewerking aan de kerstnachtdienst.

Onder de titel: “Je bent wat je zingt”  kunt u op zondagmiddag 2 februari 2020 komen genieten van een optreden van vrouwenkoor Canto.


Zoals velen van u wellicht weten zingen de vrouwen al sinds jaren hun licht klassieke repertoire wat ze de afgelopen jaren hebben uitgebreid met songs uit het wat lichtere genre, een aanvulling waarin ze de luisteraar en liefhebber van mooi uitgevoerde werken zeer zeker mee weten te boeien. Canto zingt soms spetterend, soms ingetogen en soms ontroerend tijdens dit middagconcert onder leiding van hun vaste dirigent Gerard Leegwater. De pianobegeleiding is in handen van Annelies Komen. Daarnaast is er een gastoptreden van de altsaxofoniste Renske Lycklama à Nijeholt, met aan de piano René Sytsma.

Behalve in het maken van muziek blinkt Canto uit in het creëren van sfeer; net als tijdens hun vorige concert weten ze de ruimte waar ze optreden om te toveren tot een uitgaansgelegenheid waar ze hun gasten op een informele manier weten te verrassen. Een drankje en een hapje horen daar wat hen betreft als vanzelfsprekend, bij. Kortom, Canto belooft een mooie muzikale zondagmiddag te gaan verzorgen.

Het concert vindt plaats in het kerkje van Schagerbrug, Schagerweg 38.
Aanvang 14.30 u; de kerk is open vanaf 14.15u
Kaarten zijn te koop bij de ingang en kosten € 10,-- per stuk; voor jongeren onder de 16 jaar €5,--. Deze prijs in inclusief een hapje en een drankje.

Klik op een van de jaartallen voor meer informatie over eerdere concerten.

 

Inloggen Powered by ESVUB - Cookie Beleid - Privacy Verklaring